Mezunlar

MEZUNLARIMIZIN YAZDIKLARINI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ

Merhaba, benim ismim Fatih ARİS. Otomotiv Öğretmenliği Bölümü 2009 mezunuyum. 2006 yılında yapılan DGS’yi kazanarak İTÜ Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Gemi Makinaları İşletme programından Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümüne geçtim.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Eylül 2009-Aralık 2009 tarihleri arasında İzmir’de bulunan Kızılateş M.T.S.K ile Doğan M.T.S.K’da Motor ve Araç Tekniği Öğretmeni olarak çalıştım.

Lisans bölümümü bitirmeden 21 Eylül 2008 tarihinde Ön Lisans mezunu olarak girdiğim KPSS’den 85,990 puan aldım. 08 Aralık 2009 tarihinde açıklanan KPSS Ön Lisans yerleştirmeleri sonucunda Giresun Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı olan Garaj Amirliğine memur kadrosuyla şoför(E sınıfı) ünvanı ile atandım. 28 Aralık 2009 tarihinde göreve başladım. Şu an Giresun ilinde ikamet etmekteyim.

Bölümde okuyan arkadaşlarıma tavsiyem şudur: Ne mezunu olursanız olun KPSS’ye iyi hazırlanın ve iyi bir puan alın. Daha sonra devlet memuru olmanız dolayısıyla Teknik Öğretmenliğe geçme şansınız olabilir ki ben de bunu düşünüyorum.

Ayrıca Üniversitemizin, Fakültemizin, Bölümümüzün ve özellikle de sayın hocalarımızın değerini ve kıymetini iyi bilin. Çünkü Sakarya Üniversitesinde okumak bir ayrıcalıktır ve herkese nasip olmaz.

Son olarak bana emeği geçmiş olan bütün sayın hocalarıma ve kıymetli araştırma görevlilerime çok teşekkür eder ve onlara kendi hayatlarında başarılar dilerim.

SONSUZ SAYGILARIMLA…

GSM: 0 539 . 557 37 90

Merhabalar,
Ben İbrahim KEL, 2004 mezunuyum.

Bir süre (11 ay) Aras Cargo A.Ş de Şube Müdürü olarak gerev yaptım. Şuan KESKİNKILIÇ A.Ş de Teknik Ressam & ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Sorumlusu olarak çalışıyorum.

Emeği geçen tüm eğitimcilere sonsuz teşekkürler...Herzaman hatırlamak ve hatırlanma mutluluğunu birlikte yaşamak dileğiyle..

Murat DEDE

Saygılarımla / Kind Regards / Mit Freundlichen Grüssen

İstasyon Amir Yardımcısı

Murat DEDE

TÜVTURK

Taşıt Muayene İstasyonları Yapım ve İşletim A.Ş

Yazlık Beldesi Yeni Mah. Hürriyet Cad. No:5

Gölcük / KOCAELİ

Türkiye / Turkey

Tel       : +90 262 433 25 10

Fax      : +90 262 433 22 99

Mail to  : Murat.DEDE@tuvturk.com.tr

Web     : http://www.tuvturk.com.tr

Merhaba.
Ben 2004 mezunlarınızdan Onur ERGÖRÜN.

Hidromek iş makinaları makina imalat san.ltd.şti.'ne teknik öğretmen olarak işe başladım..
Bağlantı kurmakta biraz geç kaldım zannedersem.

Tüm hocalarıma da çok selam ederim.
Esen kalın.

Erol ÇAKIR

Bu oluşuma destek olmak istiyorum. Mezunlar arasında oluşturulacak herhangi bir birlik veya dernek, mezun olma aşamasında olan arkadaşlarımız için çok faydalı olacaktır. Özellikle de iş bulmak açısından yaşanan bunca sıkıntıyı bir nebze de olsa aşabilmek için, bu anlamda atılacak her adımı desteklememiz gerekmektedir.

Adım, Erol ÇAKIR. Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğrt. 2002 yılı mezunuyum. Aslen Sakarya / Hendek'liyim ve şu anda, TEMSA /Adana Otobüs fabrikası Satış Sonrası Hizmetler Departmanı'nda Yurtiçi ve Yurtdışı Teknik Eğitmenlik görevini sürdürüyorum; Temmuz 2005'ten bu yana TEMSA da çalışmaktayım. Ayrıca Çukurova Ünv. M.Y.O. Otomotiv Bölümü'nde 2. öğretim öğrencilerine de TEMSA - Çukurova Ünv. Protokolu uyarınca eğitim vermekteyim. TEMSA da çalışmak veya diğer hususlar konusunda bilgi almak isteyen kişilerle her zaman görüşebilirim.

Saygılarımla,

Erol ÇAKIR

TEMSA SSH Eğitim Uzmanı

Mersin Yolu Üzeri 10. km Adana/Türkiye

Tel: 0322 441 02 26 (61 99)

Direkt: 0322 355 61 99

Fax: 0322 441 10 99

e.mail: erol.cakir@temsa.com.tr

Çağrı ÇAP

2004 yılı Mezunuyum…Projelerinizi netten takip ediyorum..Başarılar.

Özmutlubaş Otomotiv Ltd.Sti.

Dealer Development / Bayi Geliştirme Sorumlusu